Je nám 20 a pořádně jsme to oslavili

Začalo to v prosinci 1998 založením firmy RPIC-ViP. Po celou dobu pomáháme na svět novým nápadům, někdy sami, často ve spolupráci s partnery v našem Moravskoslezském kraji, ale také v dalších regionech České republiky a ve 21 zemích Evropy. V roce 2018 se dožíváme 20 let a to je důvod k oslavě, na kterou jsme pozvali naše klienty a partnery.

Naše firma má ve své DNA otevřenost ke spolupráci doma i v zahraničí, inspiraci a odvahu k novým řešením, svobodné pracovní prostředí a praktické naplňování hesla „Rozdíl je v lidech“. Proto jsme vybrali pro všechny „naše lidi“ originální prostředí Kompresorovny v Dolní oblasti Vítkovic. Sešla se nás 100vka, trochu jsme zavzpomínali, okusili dobré „mňamky“ a skvělé víno od Bílků z jižní Moravy, k poslechu a tanci nám zahráli Šajtaři, obdivovali jsme krásu a ohebnost „hadí ženy“, zapálili ohňostroj na narozeninovém dortu od Ollies a tentokrát…. přišel i kouzelník. Pro ty, kdo jsme vydrželi se jako popůlnoční překvapení zjevil a zazpíval „anděl“ Mirai.

A protože se sami neradi vychloubáme, podělme se o dojmy z naší párty očima několika hostů.

Eva Kytková: „Měly jsme s vámi v pátek parádní zážitek – neotřelé prostředí, vše profesionálně a srdcem zorganizované, a hlavně bezvadní lidi, kteří si váží jeden druhého i toho, co se povede společného udělat a vytvořit. Byla jsem a jsem moc pyšná, že Vás znám a že jste fakt pořád suproví.“

Katka Dostálová: „Včera opravdu povedená akce povedené firmy! Po ránu jsem ještě otevřela vaši brožurku a rozplývám se nejen nad vaším pojetím hodnot, DNA atd., ale nad ní celou :-). Tak znovu díky, že jsem mohla být včera s vámi, jak říkáte v “dobré společnosti”.

David Sventek: Díky za pozvání na včerejší oslavu, bylo to moc fajn. Doufám, že jste to řádně protáhli.

Ivona Orságová: „Po cestě domů mi v rádiu hráli Mirai, takže mi to pěkně utíkalo a doznívaly zážitky. Díky za možnost to prožít s vámi, atmosféra byla úžasná, úžasní lidi, které kolem sebe sdružujete a přitahujete jako magnet.“

Co říci závěrem? Jednu etapu jsme uzavřeli báječným setkáním s prima lidmi a těšíme se na dalších 20 let spolu i s vámi.